tiistai 7. huhtikuuta 2015

välillä on tehtävä itsellekkin sukat... tai kahdet!

 En ole tällä viikolla suuremmin edistynyt neuleideni kanssa joten ajattelin päivitellä näitä alku vuoden aikana syntyneitä luomuksia.  Ostin alunperinkin tuon langan sitä varten että saisin siitä itselleni sukat. Etsin jonkin aikaa mallia sillä en halunnut mitään ihan tavallista ja helmiäkin pitäisi saada mukaan. Lopulta ravelryä selaillessani silmiini iski tämä kyseinen malli. Aeglos nimeltään. Kaavio oli ihanan selkeä ja helppo seurata. Ainoa kohta jossa joutui keskittymään tarkemmin oli jalkapöytä.  Ihana malli ja aion varmaan tehdä vielä jossain vaiheessa toisetkin, vielä kun löytäisi toisen kauniin vihreän langan.
Lanka: Gründl Hot Socks Diamond 03
langanmenekki: 73g
Aloitettu: 13.1.2015 Valmis: 25.1.2015


 Näiden toisten sukkien valmistumisesta ei olekkaan vasta kuin kuukausi. Olen huomannut että tykkään neuloa enimmäkseen ohuista sukkalangoista koska mielestäni jälki on paljon kauniimpaa ja sukat sopivat hyvin myös kenkien kanssa mikä on aina plussaa. Ainakin minulle kun kuljen ympäri vuoden villasukat jalassa. Kuitenkin niitä hassuja pieniä jämäkeriä alkaa aivan huomaamatta kertyä. Ajattelinkin siksi tehdä itselleni pitkät sukat tekniikalla 5 riviä jokaisella värillä ja tasan yksi raita taisi molemmissa osua samaan kohtaan. Kaikkien jämä kerien hävittäminen ei kuitenkaan onnistunut sillä pituudesta huolimatta minulle jäi vielä toinen yhtä iso kasa lankoja odottamaan seuraavia.


Jämäsukat omasta päästä
Lanka: Monia
Langanmenekki: 112g
Aloitettu: 23.2.2015 Valmis: 9.4.2015

Lisäksi näin bonuksena tänään aamusta valmistuneet pikku tossukat. Tiesin että ystäväni sisko on saamassa lapsen ihan näinä päivinä ja halusin ehdottomasti tehdä pienet sukat. Ihan vain koska pienet sukat ovat älyttömän nopea ja hauska projekti. Ennen kaikkea nopea. Aloitin nämä eilen illalla ja tänään ennen puolta päivää nämä oli kasattu ja toimitettu ystävälleni eteenpäin kuljetettavaksi. 


Lanka: Crelando Anika
Langanmenekki: n. 15g
Aloitettu 6.4.2015 Valmis 7.4.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti