keskiviikko 2. syyskuuta 2015

May Day Shawl ja arvonta!



Kuten jo aiemminkin täällä olen maininnut, aion järjestää arvonnan blogini kunniaksi. Aiemmin olin sitä mieltä että lukijoita on edelleen aika vähäisen puoleisesti, mutta facebook sivun tehtyäni huomasin että 100 tykääjän raja alkaa pikku hiljaa kolkuttelemaan ovella.



kaikki tuntuvat blogeissaan arpovan lankakeriä ja puikkoja tai sukkia. Halusin itse kuitenkin tehdä jotain hieman erikoisempaa ja muutenkin viime aikoina pitsishaalit ovat olleet lähellä sydäntäni joten päätös oli helppo. Mallin etsiminen tuotti hieman hankaluuksia sillä halusin kokeilla jotain uutta. niimpä päädyin lopulta May Day shawl-nimiseen malliin jonka reunus tehtiin itselleni uudella tekniikalla. Shaalin reuna tehtiin luomalla uudet silmukat joilla neulottiin kuvio neuletta niin että jokaisella oikealla kerroksella reunus neulottiin kiinni shaaliin.


Rakastan pitsin neulomista. Kuvio näyttää alkuunsa epämääräiselle mytylle mutta pingottaessa neule aukeaa aivan uudella tavalla. Tämä shaali ei ollut siinä mielessä mikään poikkeus. Pingotusta ennen shaalilla oli pituutta noin 50cm ja pingotuksen jälkeen päästiin lähemmäs 160cm.
ennen pingotusta
Pinotuksen jälkeen

Malli: May Day Shawl
Lanka:  Ornaghifilati Merino Oro
Aloitettu: 10.7.2015
Valmis: 1.9.2015
Menekki: 29g

Kuitenkin siis arvonta on tulossa ja tämä on arvonnan palkinto. Arvontaan voi osallistua facebook-sivun kautta eli TÄÄLLÄ. Arvonta suoritetaan 1.11 jos sivuni on siihen mennessä saanut 100 tykkääjää joten vinkatkaahan ystävillenne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti