torstai 9. heinäkuuta 2015

Jämälangoista sukat~

Kyllähän jokainen neulomista enemmän harrastava tietää että noita pieniä jämä keriä jää aina silloin tällöin yli. Omassa tapauksessani niitä vain tuntuu ilmestyvän lisää. Päätin kuitenkin alkaa edes hieman vähentämään tuon pikku hiljaa täyttyvän jämäpussin sisältöä. Tekniikankin päätin jo ennen aloitusta. Jokaisella värillä 5 riviä ja sitten vaihto. Resori, kantapää ja varpaat valkoisella.

Ensimmäistä sukkaa tehdessäni ajattelin viellä että toisesta tulee sitten raidat aivan eri järjestyksessä mutta lopputulos olikin niin kovasti silmiä mielyttävä että päätin tehdä toisenkin täsmälleen samoilla väreillä, niitä kun nyt sattui löytymään sopivasti. Mies toimi onnettarena ja nosti aina viiden rivin välein pussista uuden värin joten itselläni ei juurikaan ollut sukkien väriin sanottavaa. Tietysti käskin valita uuden jos seuraava lanka oli liian väreiltään liian lähellä ensimmäistä. Lankoja jäi edelleen ja taidan vielä tässä kesän aikana tehdä toisetkin jämäsukat!


Malli: Ihan perussukat
Aloitettu: 5.7.2015
Valmiit: 8.7.2015
Langanmenekki: 66g2 kommenttia:

  1. Tällaiset raitasukat ovat ihan parhaita ja talvella ja miksei kesälläkin hyvin lämmittävät :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen niin vilukissa että käytän kesälläkin, varsinkin viileämällä kelillä, villasukkia. :D Tosin tietysti kyllä sukkien paksuus vaihtelee. Nämäkin ovat kiakki nallea ohuemmista langoista tehdyt jolloin soveltuvat hyvin myös kesällä :)

      Poista