keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Lankojaa~







Viime viikolla valmistui vain jooga-sukat joita en ole ehtinyt viellä kuvaamaan ja nyt on jo liian pimeää että kamerallani ei saa otettua kunnollista kuvaa. Sukat ovat kuitenkin oikein hyvät ja niiden kanssa on oikein mukava nukkua. Kun kantapää ja varpaat ovat avoimet niin jalatkaan ei hikoa niin paljon kuin yleensä, kun yrittää sukat jalassa nukkua. Mutta sitten itse asiaan.

Viime viikolla tuli myös tili, joten eksyin taas kerran äänekosken ihanimpaan kauppaan, Neulotukseen. Normaalisti ostan yhden tai kaksi kerää mutta tällä kertaa sorruin vähän useampaan kerään. Kuuteen. Kaksi ostin koska sain ne puoleen hintaan, sen verran voi myöntää mutta lopulle neljälle on ihan oikeaa käyttöäkin. Ei ehkä vielä mutta ennen joulua varmasti on!




Baby merinoista aion tehdä miesystäväni siskolle joululahjasukat pääkallokuviolla. Ohje löytyy ilmaiseksi ravelrystä ja olen jo yhdet sukat tehnyt samalla ohjeella, toiset on työnalla. Tuo sinertävänkirjava on 100% pellavaa joka on käsinvärjättyä. Ajattelin ensin että pellavasta tulee hyviä tiskirättejä mutta, käsinvärjättyä lankaa ei saa pestä koneessa joten haaveet ensimmäisistä tiskiräteistä jäi siihen. Yksi mitä hieman harkitsen on joku pieni toppi, tuosta vyyhdistä kun ei kovin isoa kerää saa. Vihreä lanka on sarisilkkiä josta tein pipon itselleni. Tämäkin lähti puoleen hintaan, kerrankin osuin sopivaan aikaan lankakaupoille.




Eikä siinä vielä kaikki, kuten kuvassa näkyy. Erehdyin käymään viikonloppuna Tokmannilla ja Ale-makasiinissa. Alemakasiinistä lähti mukaan kaksi kerää Novitan Nalle-lankaa, tuo väritys on suurin syy miksi tämän langan ostin ja tästä tulee sukat kansainväliseen sukkavaihtoon. Tokmannilta mukaan tarttui onneksi vain kaksi kerää 7 veljestä, mustaa pikkusiskon joululahjaan ja valkoista ystävän tennarisukkiin.



Sain äitipuoleltani yllätyskirjeen tiistaina. kirjeessä oli vain tämä ihastuttava kaulakoru. Piristi kyllä päivää, sillä tälläisiä yllätyksiä saisi tulla useammin. Paljon parempia kuin laskut ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti