tiistai 17. kesäkuuta 2014

Alku on aina hankalin?

Monesti olen viimeisten kolmen vuoden aikana miettinyt että pitäisi aloittaa uusi blogi, olen vain niin tajuttoman laiska päivittämään näitä joten saapa nähdä kuinka tällä kertaa käy. Tosiaan kolmisen vuotta sitten pyysin miesystäväni äitiä opettamaan minulle kuinka kudotaan villasukan kantapää, ihan siitä ilosta että voisin sanoa käyttäväni itse tekemiäni villasukkia, ja tietysti, niin ihana ihminen kuin M:n äiti onkin hän opetti sen minulle, jopa useampaan kertaan kun se ei millään meinannut mahtua päähän. Ja siitähän se sitten lähtikin.

Eihän tuo ensimmäinen sukka nyt mitenkään kaunis ole mutta ajaa tarkoituksensa ja näyttää paljon paremmalle jalassa, kuin tuossa nopeasti ruuanlaiton yhteydessä, keittiön pöydällä nopeasti napatussa kuvassa. Näistä sukista mentiin vuosi eteenpäin ja seuraavaksi oli luvassa harmaata.
Kuvasta ei varmaankaan huomaa että nämä ylettyvät ihan polven yläpuolelle n. puoleen väliin reittä.

Tämän jälkeen tein varmaankin pipoja ja ihan tavallisia sukkia kunnes noin vuosi sitten eksyin sivustolle nimeltä Ravelry :D ja varmaan turha edes sanoa että sitten lähti lapasesta(vaikka teinkin viime syksynä vain yhden parin lapasia). Opiskelijana näin kesällä ainakin riittää aika neulomiseen ja kyllä minä viime syksynäkin tein itselleni villapaidan jota kudoin pääosin koulussa hyppytuntien aikana. Siitä ei valitettavasti ole tähän mennessä kuvaa mutta ehkä sitten ensi kerralla. 

Tällä hetkellä minulla on viisi keskeneräistä työtä joista neulon kolmea, sillä niiden on oltava valmiina ensi kuussa. Kaikki ovat lahjoja joten en valitettavasti voi vielä niistä laittaa kuvia, vaikka kuinka tahtoisin. Sen verran voin kuitenkin kertoa että kaksi näistä "salaisista"
 projekteista ovat huiveja ja yhdet sukat :)  Yritän seuraavaan päivitykseen menessä saada kuvattua tämän vuoden puolella neulottuja tekeleitä niin saa vähän väriä ja elämää tähänkin blogiin.

Seuraavaan päivitykseen
-keikkudo

4 kommenttia:

  1. Blogin alku on aina hankalinta, mutta äkkiä se alkaa ''lutviintua'', tekstiä alkaa syntyä kuin itsestään ^^
    Tervetuloa ''blogimaailmaan'' :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Kyllähän tätä blogien kirjoittelua on tullut kokeiltua useammankin kertaa eri aiheilla. Aiemmin kirjoitin lyhyitä novellin tapaisia tarinoita mutta nyt kirjoittaminen on vähän jäänyt sivuun kun kaikki aika menee puikkojen kanssa :D Itse kirjoittamisen kanssa siis ei pitäisi olla ongelmaa. :)

    VastaaPoista
  3. Ekat sukat ja noin hurjan pitkät varret! Oi mahdoton! Minun ekoissa ei muistaakseni nilkkakaan kokonaan lämpimänä pysynyt.
    Niin ja onnea uudelle blogille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjaana ^^ itse olen niin tykästynyt pitkä vartisiin sukkiin etten kovin usein tee edes lyhyellä varrella sukkia. Ne on mukavat kun ei tarvitse talvella käyttää sukkahousuja kun sukat ylettyvät puoleen reiteen :)

      Poista