keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sukkaa, sukkaa ja sukkaa... Ja kirjanmerkki!

Eilen illasta valmistui jälleen uusi työ. Vaaleanpunaiset nyöritetyt polvisukat jotka aloitin 1.9. En ole näitä ihan jokaisena päivänä neulonut sillä minulla on tapana vaihdella työtä vähän väliä. Nämä ovat kylläkin kulkeneet koulussa mukana kun ovat niin helpot kutoa. Ohjehan näihin löytyy Nemiran nurkkaus-blogista. Nämä pääsevät huomenna saajansa luo ja toivon että on tyytyväinen. ^^


Virkkaamisessakin alan pikkuhiljaa kehittymään ja reunat eivät tällä kertaa jääneet yhtä löysäksi kuin omissa sukissani. Nämä tulevat nopeasti valmiiksi jos pelkästään näitä kutoo. Suunnilleen kahdessa päivässä tulee yksi sukka valmiiksi ja itseasiassa välillä on ihan mukava tehdä sukkaa ilman kantapäätä.  Siitäpä innostuneena aloitin eilen, näiden valmistuttua tekemään uusia, musta-valkoisia toiselle ystävälleni, mutta sitten iski se tyypillinen vika. En ole viimeiseen puoleen vuoteen laskenut puikkoja edes päiväksi ja seurauksiahan siitä seuraa. Rannetta vihloo sen verran ikävästi ettei viitsi kiduttaa itseään neulomalla.

Tässä eilisen ja tämän päivän työn tulos.


Olen viime aikoina hurahtanut amerikkalaiseen Tv-sarjaan nimeltä Outlander. Itseasiassa  tv-sarja pohjautuu Diana Gabaldonin kirja-sarjaan jota olen lukenut jo monta vuotta. Joten mikäs sen parempi tapa viettää neulomaton ilta kuin kirjaa lukemalla?(vaikka kyseisen kirjan onkin lukenut monta kertaa) tietystihän tämä on helppo juttu, ellei eksy ensin ravelryyn etsimään kirjanmerkille ohjeita. Törmäsin sitten tähän kyseiseen ohjeeseen ja pitihän se laittaa testiin. Lagankulutukseltaan tämä ei vain sovi kyjy työksi kun 50g kerästä taisi mennä alle 10g. Mutta kuitenkin olen itse oikein tyytyväinen tähän, vaikka oikea ranne huusikin hoosiannaa tätä kutoessa.


näin vielä bonuksena, kun kerrankin sattui olemaan valaistus kohdallaan, kuvasin myös kirjoneule-sukka projektini joka edistyy hitaasti mutta varmasti. Viimeisin lisäys on kissa-kuvio. En ole oikein varma kuinka jatkaisin tuosta eteenpäin mutta sen näkee varmaan sitten kun antaa käsi taas periksi neuloa. Pitäisi joko ostaa uudet 2.5mm puikot tai sitten kutoa nuo sukat valmiiksi sillä sormeni syyhyävät jo päästä kokeilemaan pitsisukkien tekemistä veljen tyttärille. (kyllä lepo on minulle toisinaan tuntematon käsite)




Mutta nyt minä suuntaan jatkamaan iltaani rattoisasti hyvän kirjan parissa ja saatampa jopa keittää itselleni kupillisen minttuteetä.~


 

















~Keikkudo~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti